Skip to main content

Comfortabel,
duurzaam en een
zonnige
buitenruimte

Een luxe appartement tussen bloembollen en het dorpscentrum

De 10 appartementen in de Hyacint zijn fraai afgewerkt, duurzaam en van alle gemakken voorzien. Wat dacht je van vloerverwarming door het hele appartement en de openslaande deuren naar jouw zonnige tuin of balkon? Het nieuwbouwplan wordt gasloos opgeleverd en is daarmee op de toekomst voorbereid. En wat ook mooi is; als je de sleutel krijgt, kun je bijna direct verhuizen. Want alle appartementen worden opgeleverd inclusief keuken, badkamer en toilet. Je hoeft alleen nog maar te kiezen wélk appartement je wil. Kies je voor een van de fraaie gelijkvloerse beneden-appartementen óf ga je voor een dubbellaagse maisonnette met wat meer slaapkamers en woonoppervlakte. Aan jou de keus!

Financieel voordeel
dankzij energielabel
A+++

In de Hyacint is veel aandacht voor het milieu en klimaatadaptatie. Zo worden de bergingen aan de achterzijde voorzien van een groen dak dat regenwater absorbeert en worden alle woningen uiteraard duurzaam en volledig gasloos opgeleverd. Dat houdt onder meer in zeer goed geïsoleerd, uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen én volledig voorzien van vloerverwarming. De woningen in de Hyacint hebben zelfs het uitzonderlijke energielabel A+++ gekregen. Dat betekent niet alleen een milieubewuste keuze én lage maandelijkse energielasten, maar ook dat een hogere financiering mogelijk is: voor jouw droomhuis in de Hyacint kun je tot € 30.000 extra lenen. Dat is een fijn financieel voordeel!

Gunstige financierings-mogelijkheden

Als starter op de woningmarkt kun je in aanmerking komen voor de starterslening van de gemeente Lisse. De starterslening overbrugt het verschil tussen de koopsom van jouw woning en het maximale bedrag dat je bij de bank kunt lenen. Daarmee wordt de aankoop van jouw 1e eigen huis in de Hyacint nog aantrekkelijker. Bekijk snel de voorwaarden van de starterslening in Lisse. Overigens zijn de vooruitzichten voor woningkopers in 2024 sowieso gunstig, dankzij de dalende hypotheekrente en de verhoogde NHG-grens van €435.000. Maar ook voor mensen met een studieschuld is er goed nieuws: hypotheekverstrekkers kijken vanaf dit jaar namelijk naar het actuele schuldbedrag. Heb je al een flink deel afgelost, dan betekent dit dus een verhoging van je maximale hypotheekbedrag.
Heb je interesse in een appartement of maisonnette in de Hyacint? Neem snel contact op met je financieel adviseur en laat je leencapaciteit opnieuw berekenen, met bovengenoemde voordelen.

Duurzaam en op de toekomst voorbereid

De appartementen in Hyacint worden uiteraard duurzaam en volledig gasloos opgeleverd, volgens de actuele bouwnormen. De woningen, met energielabel A+++, zijn onder andere zeer goed geïsoleerd, uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen op het dak. Ook zijn de appartementen volledig voorzien van vloerverwarming. In jouw woning in de Hyacint heb je dus áltijd lekker warme voeten én geniet je bovendien van lage energiekosten. Ook is er in de Hyacint aan dacht voor klimaatadaptatie en biodiversiteit. Zo worden de bergingen aan de achterzijde bijvoorbeeld voorzien van een groen dak dat regenwater absorbeert.

Contact

Vragen of verkoopdocumentatie ontvangen?

De inschrijving is gesloten. Momenteel worden de appartementen toegewezen. Heb je interesse? Plaats jezelf dan op de reservelijst. Mocht er een appartement of maisonnette vrijkomen dan nemen we contact met je op.

Wil je de verkoopdocumentatie ontvangen of heb je een vraag? Laat je gegevens achter op het contactformulier.