Skip to main content

Een befaamde plek
in een nieuw
jasje

Het geheim van
de Hyacint

Wil je graag (blijven) wonen in Lisse en ben je op zoek naar een comfortabel en duurzaam appartement? Dan is de Hyacint interessant voor jou. De Hyacint is een kleinschalig nieuwbouwcomplex op een voor Lissenaren befaamde plek aan de rand van het gezellige dorpscentrum. Het 3-laagse woongebouw biedt ruimte aan: 5 gelijkvloerse appartementen en 5 maisonnettes. Allemaal met een fijne buitenruimte op het zuiden. Iets voor jou?

Nieuwbouw op een plek met historie

De Hyacinthenstraat 20 is een bekende plek voor veel Lissenaren. Hier huisvestte jarenlang de scooter- en motorzaak Stan van Noort. Het voormalige winkelpand staat al geruime tijd leeg en krijgt nu een nieuwe bestemming als woongebouw met 10 nieuwbouwappartementen, verdeeld over 3 woonlagen. Een ideale locatie om te wonen én genieten; tussen rust en reuring, met het centrum en openbare voorzieningen op loopafstand, een bushalte om de hoek en eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex.

Altijd een plek voor je auto

Hoewel je in de Hyacint aan de rand van het gezellige dorpscentrum woont, kun je altijd je auto voor de deur kwijt. Aan de tuinzijde van de woningen is namelijk een eigen parkeerterrein met plek voor 12 auto’s. Hier wordt ook alvast rekening gehouden met de mogelijkheid om laadpalen te plaatsen voor bewoners met een elektrische auto. Tussen de woningen en het parkeerterrein bevinden zich overigens de bergingen van de woningen, voor bijvoorbeeld de fietsen. Deze bergingen worden voorzien van een duurzaam groen dak.

Genieten tot de laatste zonnestraal

Alle nieuwbouwappartementen in de Hyacint krijgen een heerlijke buitenruimte op het zuiden. De gelijkvloerse appartementen op de begane grond hebben een tuin van circa 20 m2, toegankelijk door de openslaande deuren in de woonkeuken. De bovenwoningen krijgen een ruim terras van bijna 3 meter diep en over de gehele breedte van de woonkamer (totaal circa 17 m2). Ook hier kun je in de woonkamer de deuren openslaan naar het zonnige balkon, om vanaf einde ochtend tot de laatste zonnestraal heerlijk te genieten!

Contact

Vragen of verkoopdocumentatie ontvangen?

De inschrijving is gesloten. Momenteel worden de appartementen toegewezen. Heb je interesse? Plaats jezelf dan op de reservelijst. Mocht er een appartement of maisonnette vrijkomen dan nemen we contact met je op.

Wil je de verkoopdocumentatie ontvangen of heb je een vraag? Laat je gegevens achter op het contactformulier.