Skip to main content

Heerlijk wonen
tussen de fleurige
bloemen­velden

Tussen centrum en
bloem­bollen

De Hyacint is een heerlijke plek om te wonen; in het centrum van de wereldwijde bloembollenindustrie. Het gebouw ligt direct naast de kindvriendelijke woonwijk Sierkwartier, op loopafstand van voorzieningen in het gezellige dorpscentrum én op 10 minuten fietsafstand van Bloemenpark Keukenhof. Lisse ligt ideaal tussen de bollenvelden, het strand, de duinen en de Kagerplassen en in het gezellige centrum vind je genoeg winkelketens, speciaalzaken, leuke restaurantjes en gezellige cafés.

Overal dichtbij

Circa 400 meter van centrum

De Hyacint ligt op een ideale locatie, op loopafstand van het centrum (circa 400 meter) met diverse winkelgebieden. Het grootste winkelgebied is het Dorpshart, met een gezellige sfeer, bekende grote winkelketens, kleine speciaalzaken en verrassende winkeltjes met mooie streekproducten en lekkernijen. Voor leuke restaurantjes en cafés heb je in het centrum ook keuze genoeg! Ook het strand, de duinen en het Hollandse plassengebied zijn dichtbij en de omgeving kent vele prachtige wandel- en fietsroutes. Langs de Hyacint loopt bijvoorbeeld een fietsknooppunten-netwerk.

Maak route in Google

Gelegen aan de wegen

Circa 20 minuten naar Hoofddorp

Op circa 100 meter lopen stap je op een van de buslijnen (o.a. 50, 90, 361 en 162) naar onder andere Leiden Centraal, Sassenheim of Hoofddorp. Met de auto rijd je binnen een kwartier naar Nieuw-Vennep, ben je met circa 20 minuten in Hoofddorp of aan het strand van Noordwijk aan Zee en Amsterdam ligt op slechts 30 minuten rijden. Voor de auto’s is een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de woningen, mét laadpaalvoorzieningen voor elektrische auto’s.

Diverse basisscholen binnen 1000 meter

Scholen? Keuze genoeg

De Hyacint is voor kinderen een prima plek om op te groeien. Op enkele minuten fietsen ligt sportpark Ter Specke, met onder andere een hockeyclub, voetbalvereniging, atletiekvereniging en tennisclub. Er is voldoende aanbod aan kinderopvang en ook qua basisscholen is de keuze groot. Binnen een straal van zo’n 1,5 kilometer zijn er wel 10 te vinden. Van openbaar tot Rooms-Katholiek tot Jenaplan en Dalton-onderwijs. Voor voortgezet onderwijs kun je terecht op het Fioretti College, op 4 minuten fietsen van de Hyacint.

Contact

Vragen of verkoopdocumentatie ontvangen?

De inschrijving is gesloten. Momenteel worden de appartementen toegewezen. Heb je interesse? Plaats jezelf dan op de reservelijst. Mocht er een appartement of maisonnette vrijkomen dan nemen we contact met je op.

Wil je de verkoopdocumentatie ontvangen of heb je een vraag? Laat je gegevens achter op het contactformulier.