Skip to main content

Heerlijk wonen tussen de
kleurrijke bloembol­velden

Tussen centrum en
bloem­bollen

De Hyacint is een heerlijke plek om te wonen; in het centrum van de wereldwijde bloembollen­industrie. Het gebouw ligt direct naast de kindvriendelijke woonwijk Sierkwartier, en op loopafstand van voorzieningen in het gezellige centrum van Lisse. Bloemenpark Keukenhof ligt op 10 minuten fietsen. Het dorp Lisse ligt ideaal, tussen de bollenvelden, het strand, de duinen en de kleurrijke Kagerplassen. In het centrum zijn verschillende winkelgebieden met winkels en restaurants. Het grootste is het Dorpshart; een winkelgebied met een gezellige dorpse sfeer, bekende grote winkelketens, kleine speciaalzaken en verrassende winkeltjes met mooie streekproducten en lekkernijen. Ook voor leuke restaurantjes en cafés heb je in het dorpscentrum keuze genoeg!

Overal dichtbij

Circa 400 meter van centrum

De Hyacint ligt op een ideale locatie. Niet alleen het centrum ligt op loopafstand (circa 400 meter), maar ook het strand, de duinen en het Hollandse plassengebied zijn dichtbij. Het is bovendien een streek met prachtige wandel- en fietsroutes. Langs de Hyacint loopt bijvoorbeeld een fietsknooppunten-netwerk. Op circa 100 meter lopen stap je bovendien op een van de buslijnen (o.a. 50, 90, 361 en 162) naar onder andere Leiden Centraal, Sassenheim of Hoofddorp.

Bekijk de locatie in Google Maps

Gelegen aan de wegen

Circa 20 minuten naar Hoofddorp

Met de auto rijd je binnen een kwartier naar Nieuw-Vennep, ben je met circa 20 minuten in Hoofddorp of aan het strand van Noordwijk aan Zee en Amsterdam ligt op slechts 30 minuten rijden. Voor de auto’s is een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de woningen, mét voorzieningen voor laadpalen voor elektrische auto’s.

Woningen

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

De appartementen in de Hyacint worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 in verkoop gebracht en opgeleverd in de zomer van 2025. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heb je vragen? Laat dan via het formulier je gegevens of vragen achter.